ΝΟΜΙΚΗ ΟΜΠΡΕΛΑ

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΝΕΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Η Δικηγορική Εταιρία ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ προσφέρουν μια καινούρια υπηρεσία για το κατάστημά σας.

Τη “Νομική Ομπρέλα”.

Με την “Νομική Ομπρέλα” θα έχετε:

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ

Υπενθύμιση για το πότε πρέπει να ανανεωθούν οι άδειες και τα πιστοποιητικά του καταστήματός σας (όπως κοινοχρήστου χώρου, μουσικής, παράτασης ωραρίου, πυροπροστασίας).

ΔΙΑΡΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Διαρκής ενημέρωση για τις αλλαγές της νομοθεσίας και πώς αυτές μπορούν να επηρεάσουν θετικά ή αρνητικά το κατάστημά σας.

ΑΥΤΟΨΙΑ / ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Αυτοψία / Επίσκεψη στο κατάστημα σας από συνεργάτη των γραφείων μας προκειμένου να επισημανθούν οι τυχόν ιδιαιτερότητες του κάθε καταστήματος.

ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Επεξηγήσεις και απαντήσεις για κάθε έγγραφο (π.χ. μηνύσεις, πρόστιμα, αγωγές, σφραγίσεις) που επιδίδεται στο κατάστημά σας. Θα σας δίνονται εξηγήσεις για τις συνέπειες και τις τυχόν ενέργειες που πρέπει να γίνουν.

ΑΡΧΕΙΟ

Τήρηση στα γραφεία μας αρχείου εγγράφων και ιστορικού ενεργειών του καταστήματός σας

ΑΙΤΗΣΕΙΣ

Κατάθεση αιτήσεων για νομικά ζητήματα που αφορούν γενικά τα Κ.Υ.Ε. ενώπιον των αρμοδίων Υπουργείων και κάθε άλλης Αρχής (π.χ. κτηματική υπηρεσία) προκειμένου να επιτευχθούν ευνοϊκότεροι όροι λειτουργίας τους.

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Τηλεφωνικές συμβουλές και κατευθύνσεις όλο το 24ωρο και όλες τις ημέρες.

ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ

Ένα φάκελο με τα έγγραφα που θα επιδεικνύονται στους ελέγχους της αστυνομίας ή άλλων αρμοδίων υπηρεσιών.

LAW FIRM

Koronakis Law

01. Το γραφείο μας σκοπεύει να καλύψει το έλλειμμα ασφάλειας και σιγουριάς που τυχόν υπάρχει σχετικά με τη νομική και αδιάλειπτη λειτουργία του καταστήματος.

02. Το γραφείο μας συνεργάζεται με τους δικηγόρους, τους μηχανικούς, τους διακοσμητές ώστε να προβαίνουμε σε κοινές και σωστές κινήσεις και σε ενιαία αντιμετώπιση των αναφυόμενων προβλημάτων.

03. Σκοπός μας είναι ο επιχειρηματίας να ασχολείται απερίσπαστος με το «επιχειρείν» και όχι ο ίδιος με την γραφειοκρατία και τα νομικά θέματα του καταστήματός του, τα οποία τα αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου η νομική μας ομάδα.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Ονοματεπώνυμο *

Email *

Τηλέφωνο Επικοινωνίας *

Γράψτε το άθροισμα 5+2

Loading...
Το μήνυμα εστάλη με επιτυχία
Error!